Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szereplők

ellena.jpgElena Gilbert

A 17 éves lánynak mindene megvolt:szerető család barátok.Ám minden megváltozik mikor szülei autóbalesetet szenvednek.A magába fordulo lány viszont megismerkedik Stefan Salvetore-val.

2.jpg   Jeremy Gilbert

Elena öccsét is  nagyon megviselte szüleik elvesztése.Az egykori vidám és tehetséges fiú most drogokkal probálja enyhiteni fájdalmát és közel kerül Vicki Donovanhoz.

3.jpg  Jenna Sommers

 Tesvére halála után ő vette magához unokaahúgát és öccsét,Elenát és Jeremyt.A szeretetre méltó nagynéni probál helyt állni,mint anya és barát. 

4.jpg  Stefan Salvatore

Elena és a titokzatos új diák között röktön kialakul a vonzalom,pedig a lány nem is sejti hogy Stefan egy közel 200 éves vámpír.Ellenben tesvérével ,Damonal,Stefan probál ember modjára élni életét.

691502.jpg Damon Salvatore

Stefan bátya tejesen az elentétéje tesvérének:broutális gyilkos, aki örömét leli öcs és mások szenvedésében.

 

00653-923657814744528bbala-hft48h454589.jpgBoonie   Bennett

Elena legjobb barátnője hamar felfedezi különleges képességeit.Kiderü hogy a boszorkányok leszármazotta.

images.jpgCarolina Forbes

A kedves és vidám,a sul népszerü pop-pop lány és Elena barátnője ,akit egyben riválnisnak is tekint.

3.jpgMatt Donovan

Elenával már gyerek koruk óta ismerik egymást.A fiú gyengéd érzelmeket táplál a lány íránt,aki viszont csak barátként tekint rá.

 

h.jpgVicki Donovan

Matt tesvére,akivel egydül élnek otthon.A lány nem egyszerü eset :drog problémái miatt kihasználja Jeremy rajongását ,de közben Tyler után sóvárog.

hi.jpgTyler Lockwood

A polgármester fia a suli rossz fiuja.Nem jön ki jól Stefannal,a suli új tanulójával.Neki is ugyanugy vannak titkai, mint másoknak.